PVS Projecten

PVS Projecten is de ideale oplossing voor mensen die bouwprojecten willen laten uitvoeren, zonder de hoofdprijs te betalen voor een hoofdaannemer en zonder de problemen en rompslomp van direct contact met alle onderaannemers. PVS Projecten biedt een unieke en transparante methode om uw projecten op tijd en binnen budget te realiseren

Methode

PVS Projecten maakt gebruik van haar grote en diverse netwerk aan onderaannemers waarbij de kwaliteit voortdurend gewaarborgd is. Door een transparante manier van werken worden er geen obscene toeslagen verwerkt op de kosten van de onderaannemers, zodat u als klant en opdrachtgever waar voor uw geld krijgt. Hier staan PVS voor.

Resultaten

Een goed voorbeeld van succes door deze methode is het realiseren van een houten huis voor een klant in Zuid Nederland. Het volledige project, van fundering tot dakafwerking en alles daar tussen in werd door PVS projecten gepland. De uitvoering van de werkzaamheden door onderaannemers werd nauwlettend in de gaten gehouden en PVS projecten heeft verschillende voorstellen doorgevoerd die de efficiency van deze onderaannemers vergrootte. PVS projecten acteerde in deze als de spin in het web. Het resultaat was een tijdige oplevering en een aantal verbeteringen die gecombineerd ruim binnen het gestelde budget bleven.

Wilt u ook zekerheid over de uitvoering van uw project? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Ieder project is maatwerk, dus uw wensen staan voorop.

Tel: 040 - 8430883
@:
info@pvsprojecten.nl

Spaarpot 38G
5667 KX
Geldrop


PVS gebruikt uitsluitend thermografische apparatuur van:PVS werkt uitsluitend met thermografen die officieel gecertificeerd zijn door: